Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımlarının programlarına dair önemli bir açıklama yaptı. Bu karar doğrultusunda bazı Süper Lig maçlarının ertelendiği duyuruldu. İşte detaylar.

Hangi Süper Lig Maçları Ertelendi?

UEFA Avrupa kupalarında yer alan Türk temsilcilerinin müsabakaları nedeniyle, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması planlanan bazı maçlar ertelendi. Bu kapsamda, Galatasaray'ın Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşma, Trabzonspor'un Bellona Kayserispor ile oynayacağı maç ve Samsunspor ile RAMS Başakşehir FK arasında yapılacak müsabakalar ertelendi. Beşiktaş ise, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu nedeniyle 3. haftayı bay geçecektir.

Ertelenen Maçlar Ne Zaman Oynanacak?

Ertelenen maçların yeni tarihleri belirlendi. Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşması 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinden birinde oynanacak. Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK maçları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde yapılacak. TFF tarafından nihai programın ilerleyen günlerde açıklanacağı bildirildi.

Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa Kupalarındaki Temsilcilerimizin Programı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda mücadele ederken; Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda yer alıyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması'nda, Trabzonspor ve Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele ediyor. Bu Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin maç programları, Süper Lig'deki maç takvimini etkilemiş durumda.
 

Editör: Havva Andırır