Süper Lig'in açılış haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı, 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Bu maç, yeni sezonun ilk haftasında her iki takım için de büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezonu galibiyetle başlamak isterken, Adana Demirspor ise geçtiğimiz sezonun aksine bu sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe ve Adana Demirspor arasında oynanacak bu önemli karşılaşma, Türkiye'deki spor severler tarafından merakla bekleniyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı, taraftarlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Maç, Trendyol Süper Lig kapsamında yayın yapan platformlarda canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Maç öncesi takımların muhtemel ilk 11'leri şu şekilde:

Fenerbahçe

Kaleci: Livakovic
Defans: Samuel, Çağlar, Oosterwolde
Orta Saha: Ferdi, İsmail, Djiku
Ofansif Orta Saha: İrfan Can Kahveci, Szymanski
Forvet: Maximin, En-Nesyri

Adana Demirspor

Kaleci: Vedat
Defans: Manev, Gravillon, Semih
Orta Saha: Mohammedi, Maestro, Michut, Jose
Kanat Oyuncuları: Yusuf Sarı, Arda
Forvet: Yusuf Barasi

Editör: Havva Andırır