Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’ın Türkiye'deki erişim engelinin kaldırılacağı zamanı açıkladı. Bakan Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından, özellikle katalog suçlar çerçevesindeki taleplerin karşılanacağı ve kullanıcıların sansür konusunda ortak bir çalışma yapılacağı yönünde söz verdiklerini belirtti. Bu kapsamda, erişim engelinin 10 Ağustos 2024 tarihinde saat 21:30 itibarıyla kaldırılacağı duyuruldu.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Görüşmelerin Detayları Neler?

Bakan Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle yürütülen görüşmelerde, kullanıcıların erişim engeli ve sansür konusundaki endişelerine çözüm bulunacağı sözünü aldıklarını ifade etti. Bu çalışmaların, kullanıcıların sosyal medya platformunu daha özgür bir şekilde kullanabilmesi için önemli bir adım olduğunu belirtti.
 

Editör: Havva Andırır