Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdogan Esad Gorusmesi Cok Yakin

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi hakkında, "Devlet Bey'le şu anda ülkemizin siyasi gelişiminde neler var, ne gibi tedbirler almamız gerekir? Bunların değerlendirmesini yaptık." dedi.

1Dcbdce0 39Ef 11Ed 9Ae9 959994B8

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "(İlişkilerin) Kurulmaması için hiçbir sebep yok.

Ahu Tuğba'nın Vefatı Şüpheli Ölüm Olarak mı İnceleniyor? Cenaze Türkiye'ye Ne Zaman Nakledilecek? Ahu Tuğba'nın Vefatı Şüpheli Ölüm Olarak mı İnceleniyor? Cenaze Türkiye'ye Ne Zaman Nakledilecek?

Scale 1200-3

Suriye ile bu ilişkileri geliştirmekte geçmişte nasıl birlikteysek aynı şekilde birlikte hareket ederiz ve Suriye'nin de iç işlerine karışma gibi bir derdimiz, bir hedefimiz asla olamaz.

44A2931Ad79E471195D045C56901C96A

Çünkü Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak beraber yaşadığımız bir topluluktur.

Nasıl ki biz ilişkilerimizi çok canlı tuttuysak geçmişte, ailece görüşmelere varıncaya kadar biliyorsunuz Sayın Esed'le bu görüşmeleri yaptık.

Eninde Sonunda Adim Atariz 16692

Yarın olmaz diye bir şey kesinlikle mümkün değil, yine olur. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz de asla yok." ifadelerini kullandı.

Editör: Ali Çakar