EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel kimdir, nereli? İşte tüm detaylar...

Sinan Öncel Kimdir?

1965 yılında İstanbul'da doğan Sinan Öncel, eğitimine Işıklar Askeri Lisesi'nde başlamış ve ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü ile İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nde devam etmiştir. Üniversite yıllarında yarı zamanlı olarak dış ticaret ve satış alanlarında deneyim kazanan Öncel, 23 yaşında kendi işini kurarak terlik ve ayakkabı ticaretine adım atmıştır.

2000 yılında, yurtdışı markalarının temsilciliği ile elde ettiği deneyimle Twigy markasını kurmuş ve markayı tanıtarak önemli başarılar elde etmiştir. Yenilikçi ürünleri ve sıra dışı pazarlama stratejileri ile tanınan Öncel'in kampanyaları, birçok üniversitede "gerilla pazarlama" örneği olarak değerlendirilmiştir.

2016 yılından itibaren, 420 ünlü perakende markasının bir araya geldiği Birleşmiş Markalar Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. Ayrıca, İTO Bilgiyi Ticarileştirme ve Araştırma Vakfı'nın Yönetim Kurulu üyeliği ile TOBB Türkiye Perakendecilik Meclisi'nde de görev almaktadır.

Sinan Öncel Nerelidir?

Sinan Öncel, 1965 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul'da başlamış ve kariyerini de burada inşa etmiştir.

Sinan Öncel Kaç Yaşındadır?

Sinan Öncel, 1965 doğumlu olup, 2024 yılı itibariyle 59 yaşındadır.

Editör: Havva Andırır