Ünlü oyuncu İlker Kaleli, uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Sıla Gençoğlu için unutulmaz bir doğum günü partisi düzenledi. Kaleli'nin romantik jesti, magazin dünyasında ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İlker Kaleli Ile Şarkıcı Sıla Gençoğlu001

İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu, birbirlerini buldukları dört yıllık ilişkilerini İstanbul Boğazı'nda kutladı. Kaleli, sevgilisi için özel olarak hazırlanan tekne partisinde yaklaşık 20 arkadaşıyla birlikte keyifli anlar yaşadı. İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde şarkılar söyleyip dans eden çiftin mutluluğu, sosyal medya hesaplarından da takipçileriyle paylaşıldı.

İlker Kaleli Ile Şarkıcı Sıla Gençoğlu25

İlker Kaleli, Sıla Gençoğlu'nun doğum gününü kutladığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duygusal bir mesaj iletti. "Dün, bugün, yarın, daima… Beraber dördüncü defa iyi ki doğdun benim canım. Yüzün hep gülsün" notuyla paylaşılan fotoğraf, takipçilerinden yoğun ilgi gördü ve "romantik aşık" yorumlarıyla karşılandı.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

İlker Kaleli Ile Şarkıcı Sıla Gençoğlu010110

Önceki röportajlarında birbirlerine duydukları büyük saygı ve hayranlıkla ilişkilerini güçlendiren çift, evlilik konusundaki sorulara ise net cevaplar vermekten kaçındı. Ancak İlker Kaleli'nin, Sıla Gençoğlu ile olan ilişkisinin her yıl daha da güçlenerek ilerlediğini ve birlikte geçirdikleri zamanın değerini her zaman vurguladığı biliniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız