Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı "Gelinim Mutfakta," 5 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonuyla izleyicilerle buluşacak. Yarışmanın sunuculuğunu, gündüz kuşağının tanınan isimlerinden Aslı Hünel üstlenecek. Kırmızılı kıyafetiyle dikkat çeken Hünel, gizemli tanıtım filmiyle ilgili yapılan yorumları paylaşarak, “İnsanlar çok merak etti. ‘Diziye mi başlıyorsun?’ diyenler oldu” şeklinde açıklamada bulundu. Hünel, projeye olan ilgiyi ve tepkileri olumlu olarak değerlendirdi.

Aslı Hünel’den Yeni Proje Hakkında Açıklamalar

Aslı Hünel, "Gelinim Mutfakta" ile seyirciye sevgi dolu bir bağ kurduğunu belirtti. Hünel, kadınlarla olan ilişkisini ve yarışma atmosferini “Ben kadınları seviyorum, kadınlar da beni seviyor. Birlikte sohbet ediyoruz, yarışıyoruz. Altını seviyoruz, yemek yemeye bayılıyoruz” şeklinde ifade etti. Ayrıca, programın izlenme rakamlarının kendileri için bir ödül olduğunu söyledi.

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Tanıtım Filmi ve Çorap Reklamı Yorumları

Aslı Hünel, tanıtım filmi hakkındaki yorumlarına da değindi. Çalışmanın çorap veya ayakkabı reklamı gibi olabileceği yönündeki düşünceleri paylaştı ve “Başlarda çorap reklamı ya da ayakkabı reklamı gibi olur mu diye düşündüm. Hatta ‘Diziye mi başlıyorsun?’ diyenler oldu” ifadelerini kullandı. Hünel, bu yeniliğin Kanal D ailesi ve yapımcı Erhan Öz’ün önerisiyle gerçekleştiğini ve çekimlerin oldukça keyifli geçtiğini belirtti.

Kişisel Yenilikler ve Müzik Projeleri

Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğuna başlayan Aslı Hünel, kişisel hayatında da yenilikler yaşadığını duyurdu. Sunuculuk dışında müzikle de ilgilendiğini belirten Hünel, “Bu yaz çekimlere başlamadan önce hemen stüdyoya girdim. İki yeni parçamız var ve klip çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağım” dedi. Hünel, hem televizyon programı hem de müzik projeleri ile hayatında büyük bir yenilik yaşadığını ifade etti.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yeni sezonda her günün en başarılı yarışmacısı çeyrek altın kazanacak. Haftanın en başarılı gelini ise 10 altın bileziğin sahibi olacak. "Gelinim Mutfakta," 5 Ağustos'tan itibaren Kanal D ekranlarında, izleyicileriyle buluşacak ve ekranların en çok izlenen yarışma programı olmayı hedefleyecek.

Editör: Havva Andırır