Evrim Akın, Seren Serengil'in beş katlı villasına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 90’lı yıllarda assolistliği, doğallığı ve magazin dünyasına damga vuran açıklamalarıyla tanınan Seren Serengil, hayat arkadaşı Mustafa Tohma ile yaşadığı evini ilk kez televizyon izleyicilerine açtı.

Tasarımlar ve Evcil Hayvanlar İçin Özel Evler

Modern ve klasik çizgiler taşıyan evini kendi zevkine göre tasarladığını belirten Seren Serengil, evinin dikkat çeken tasarımlarını gözler önüne serdi. Ayrıca, bahçesinde evcil hayvanları için özel olarak yaptırdığı çift katlı köpek evini de gösterdi. Serengil, "Üst kat 'kışlık', alt kat 'yazlık' çünkü üst taraf yazın çok güneş alıyor" dedi.

Seren Serengil (4)

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Neler Söyledi? Nafaka Davası ve Hırsızlık İddialarıyla İlgili Tüm Ayrıntılar! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Neler Söyledi? Nafaka Davası ve Hırsızlık İddialarıyla İlgili Tüm Ayrıntılar!

Gardırop ve Ayakkabı Koleksiyonu

Seren Serengil, doğa ile iç içe olan evinde Evrim Akın ile keyifli dakikalar geçirdi. Özellikle giyinme odası ve ayakkabı dolabı dikkat çekti. Gardırobunu cam olarak tercih eden Serengil, bir tarafa kıyafetlerini bir tarafa ayakkabılarını dizmişti. Ünlü ismin bir ayakkabı çeşidinin tüm renklerini aldığı ve birçok leopar ürünü olduğu gözlerden kaçmadı. Serengil, "Leopar denildiğinde Seren Serengil biliyorsun" dedi.

Seren Serengil (3)

Mustafa Tohma’dan Şık Bir Sofra

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, Evrim Akın ile ev gezmesi yaparken şık bir sofra hazırladı. Mezeler, salatalar ve dürümlerle donatılmış masanın tüm ürünlerini Tohma kendisinin yaptığını belirtti.

Seren Serengil (2)

Editör: Zeliha YAKUT