Ünlü isim Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı yüz gerdirme operasyonu ile gündeme geldi. Görgüzel, sosyal medya hesabından son halini paylaşarak hayranlarını şaşırttı.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminin sıkça konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

ESTETİK OPERASYON SONRASI İLK PAYLAŞIMIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanı sıra açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken Görgüzel, yüz gerdirme operasyonu sonrası verdiği ilk pozuyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde estetik operasyon için doktorunun kapısını çalan Görgüzel, sosyal medya hesabında yayınladığı haliyle şaşırtmıştı. Ünlü isim, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştığı, suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra silmişti.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN ESTETİK OPERASYON İTİRAFI

'Türk Malı', 'Zoraki Başkan', 'Oğlum için', 'Deli Duran', 'Bir Dilim Aşk' gibi projelerde boy gösteren Selen Görgüzel, sosyal medyadaki bir takipçisinden gelen 'Çok güzelsiniz, yüzünüzdeki işlemleri öğrenebilir miyim?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

Furkan Andıç sevgilisi kim, aldatıldı mı? İhaneti bu sözlerle paylaştı… Furkan Andıç sevgilisi kim, aldatıldı mı? İhaneti bu sözlerle paylaştı…

"Burnumda operasyon var ve düzenli botoks yaptırıyorum. Onun dışında cilt bakımı dışında yüzüme dokunmam."

SELEN GÖRGÜZEL'DEN YENİ HALİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz ay ameliyat olan ünlü isim, yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Bu karenin altına da “Hoş geldin yeni Selen” notunu düştü. Oyunculuk kariyerinin dışında şarkıcı kimliğiyle de ön planda olan Görgüzel, “Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek” dedi.