Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı! Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı!

Furkan Andıç ve Buse Meral'in başrollerini paylaştığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın aynı adlı eserinden uyarlanan psikolojik gerilim filmi "Cadı", 26 Nisan'da vizyona girdi.

Cadıfhfghfgj

Cadı Filmin Konusu

Erman Bostan'ın yazdığı ve yönettiği film, Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküş günlerinde geçiyor. Genç bir dul olan Fikriye'nin zorla Naşit Nefi Efendi ile evlendirilmesinin ardından, yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışmasını konu alıyor.

Cadıfhdhdgh

Furkan Andıç ve Buse Meral Başrollerde

Furkan Andıç'ın Naşit Nefi Efendi'ye, Buse Meral'in ise Fikriye'ye hayat verdiği filmde Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Nur Sürer gibi isimler de rol alıyor.

Cadi 2024416153617Ab432F215Bbe44189Fed61F8447B182F

Müzikler Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva'dan

"Adını Feriha Koydum", "İstanbullu Gelin" gibi dizilerde de imzaları olan Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva, filmin müzikleriyle izleyiciyi etkileyecek.

Cadı, Gerilim ve Sürükleyicilik Vaat Ediyor

Gerilimli ve sürükleyici hikayesiyle "Cadı", izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmayı vadediyor. Film, 26 Nisan'da A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda!