Suriye’de görev sırasında rahatsızlandıktan sonra 5 aydır GATA’da tedavi altına alınan Gaziantepli Uzman Çavuş Hasan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Uzman Çavuş Hasan Aslan kimdir, aslen nereli? Uzman Çavuş Hasan Aslan nerede şehit oldu?

Şehit Uzman Çavuş Hasan Aslan kimdir, aslen nereli? 

Suriye’de görev sırasında rahatsızlandıktan sonra 5 aydır GATA’da tedavi altına alınan Gaziantepli Uzman Çavuş Hasan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Uzman Çavuş Hasan Aslan Gaziantep'in Karkamış ilçesine bağlı kırsal Eceler Mahallesi'nde dünyaya geldi. Aslan, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yaparken, vatanına olan bağlılığı ve görev aşkı ile tanınıyordu. Karkamış ilçesinin gidişinde yetişen Aslan, askeri kariyerine adım attığı günden itibaren disiplinli ve özverili bir şekilde görev yaptı.

Uzman Çavuş Hasan Aslan Nerede Şehit Oldu?

Suriye’de görev sırasında rahatsızlandıktan sonra 5 aydır GATA’da tedavi altına alınan Gaziantepli Uzman Çavuş Hasan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. , Gaziantep'in Karkamış ilçesi büyük bir üzüntüye boğuldu.

Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi? Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi?

Şehit Hasan Aslan'ın Cenaze Töreni Ne Zaman ve Nerede?

Şehidin naaşı, 26 Ağustos Pazartesi günü, öğle namazına müteakip memleketi Gaziantep'in Karkamış ilçesine bağlı gezi Eceler Mahallesi'nde düzenlenecek olan cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine birçok vatandaşın katılmaması. Şehidin taziyeleri, aynı gün Müftülük'ün yanındaki 26-27 Nolu Mehmet Mert İliksoy Taziye Evi'nde kabul ediliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız