Valladolid - Real Sociedad maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Valladolid - Real Sociedad maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Valladolid - Real Sociedad maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Valladolid - Real Sociedad maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Türkiye kadın millî voleybol takımının başarılı libero oyuncusu Gizem Örge, voleybol kariyerinin yanı sıra sanat dünyasında da adından söz ettiriyor. 26 Nisan 1993 tarihinde Ankara'da doğan Gizem Örge, spor hayatına Ankara Eczacı Voleybol Kulübü'nde başladı ve bu kulüp ile birlikte 2. Lig'e yükselme başarısı yaşadı. Profesyonel kariyerine Nilüfer Belediyespor'da devam eden Örge, 2013 yılında VakıfBank'a transfer oldu ve bu takımla birçok ulusal ve uluslararası başarı elde etti.

Kariyerindeki Başarılar ve Ödüller

Gizem Örge, VakıfBank formasıyla 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 2 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 5 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. Küçük yaş kategorilerinden itibaren Türkiye Milli Takımları'nda da görev alan Örge, Yıldız Kız Milli Takımı ile Dünya dördüncülüğü, Gençlik Olimpiyatları ve Balkan şampiyonlukları elde etti. Ayrıca 2015 yılında U23 Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan U23 Milli Takımı'nda da yer aldı.

Sanat Dünyasındaki Yükselişi: O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı

Gizem Örge, voleybol kariyerinin yanı sıra müzik yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Son olarak O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına konuk olan Örge, burada seslendirdiği şarkıyla da beğeni topladı. Spor ve sanat dünyasındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gizem Örge'nin kariyerindeki bu çeşitlilik ve başarılar, Türk spor ve sanat camiasında önemli bir yer edinmesini sağlıyor.

Editör: Havva Andırır