25 Eylül 2024 Çarşamba günü düzenlenen Şans Topu çekilişi, saat 20:00’de noter huzurunda gerçekleştirildi. Haftanın iki günü, Çarşamba ve Pazar günleri düzenlenen çekilişler, oyun tutkunları arasında büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor.

AMERİKA HAYALİ GREEN CARD BAŞVURUSU 2024-2025Green Card başvurusu ne zaman, hangi tarihte ve nasıl yapılır? Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları AMERİKA HAYALİ GREEN CARD BAŞVURUSU 2024-2025Green Card başvurusu ne zaman, hangi tarihte ve nasıl yapılır? Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları

Kazanan Numaralar Nelerdir?

Bu akşamki çekilişte büyük ikramiyeyi kazanmak için heyecanla beklenen numaralar belirlendi. 25 Eylül 2024 Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar şu şekildedir: 1 - 7 - 13 - 25 - 27 ve joker numarası 6. Bu numaraları doğru tahmin edenler, büyük ödülün sahibi olma şansını yakaladı.

66F45270535C1D4206136D70

Çekiliş Sonuçları Nereden Sorgulanabilir?

Kazanan numaraların açıklanmasının ardından, katılımcılar çekiliş sonuçlarını sorgulamak için millipiyangoonline.com adresini ziyaret edebilir. Bu platformda, çekiliş sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşmanın yanı sıra, kazananların belirlenip belirlenmediğini de öğrenmek mümkün. Ayrıca, çekilişin sonuçlarına dair güncel bilgilere ve kazanma oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Çekiliş Yayını Nerede İzlenebilir?

Şans Topu çekilişi, canlı olarak millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube kanalından aktarıldı. Bu sayede izleyiciler, çekilişin her aşamasını anlık olarak takip edebildi. Çekilişin ardından sonuçları öğrenmek için birçok kişi internet üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirdi.

Editör: Havva Andırır