TFF 1. Lig 8. hafta heyecanı, Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor arasında gerçekleşecek olan kritik karşılaşma ile devam ediyor. Bu önemli maç, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Şanlıurfa, 11 Nisan Stadyumu'nda ev sahibi olarak sahaya çıkacak. Her iki takım için de hayati öneme sahip olan bu mücadele, ligdeki sıralama açısından belirleyici bir rol oynayacak.

Inter - Torino maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Inter - Torino maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Inter - Torino maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Inter - Torino maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından beIN SPORTS MAX 2 ve tabii platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Yayın bilgileri, izleyicilerin karşılaşmayı kaçırmaması için önemli bir detay oluşturuyor. Maç sırasında taraftarlar, takımlarını desteklemek için stadyumda yer alacak.

Şanlıurfaspor Fatih Karagümrük Maçı1

İki Takımın Durumu Nasıldır?

Şanlıurfaspor, 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak ligin 18. sırasında yer alıyor. Erkan Sözeri yönetimindeki ekip, son maçında Kocaelispor ile 0-0 berabere kalarak bir puan almıştı. Bu kritik mücadelede galibiyet alarak düşme hattından kurtulmayı hedefliyor. Ancak ev sahibi ekipte, kırmızı kart cezası nedeniyle Malle forma giyemeyecek.

Diğer yandan, Yeni Malatyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor maçına çıkmadığı için -3 puan cezası almış durumda ve ligin dibinde yer alıyor. Murat Uçkun yönetimindeki ekip, çıktığı 7 karşılaşmada galibiyet yüzü görememiştir. Zorlu deplasmanda puan almak için sahaya çıkacak olan Malatyaspor, bu maçta hem moral bulmak hem de sıralamada yukarı çıkmak istiyor.

Editör: Mehmet Çetil