Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile eşleşti. Sarı-kırmızılı ekip, bu turda Young Boys ile karşılaşacak ve başarıyla geçmesi durumunda gruplara kalma hakkı elde edecek. Play-off maçlarının tarihleri 20-21 Ağustos ve 27-28 Ağustos olarak belirlenmiştir.

Fenerbahçe’nin Olası Rakibi Kim Olacak?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak. Eğer sarı-lacivertli ekip Lille’i geçmeyi başarırsa, play-off turunda Slavia Prag ile Union SG arasındaki maçın kazananıyla eşleşecek. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde Union SG’yi toplamda 3-1’lik skorla elemişti.

Devler Ligi Play-Off Maçları Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçları, 20-21 Ağustos ve 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu aşamada başarılı olan takımlar, grup aşamasına katılma hakkı elde edecek ve Devler Ligi’nde mücadele etmeye devam edecek.

Editör: Mehmet Çetil