Fenerbahçe - Petrolul Ploiești Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe'nin, Petrolul Ploiești ile oynayacağı hazırlık maçı, 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30'da başlayacak. Bu karşılaşma, sarı-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanacak ilk maç olma özelliğini taşıyor.

Fenerbahçe - Petrolul Ploiești Hazırlık Maçı Canlı Yayını Nerede?

Fenerbahçe - Petrolul Ploiești karşılaşması, Fenerbahçe'nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen taraftarlar, Fenerbahçe'nin ücretli Lacivert Paket üzerinden karşılaşmayı takip edebilecekler. Lacivert Paketin aylık ücreti 50 TL olarak belirlenmiş olup, paket üyeliği YouTube üzerinden yapılabilmekte.

Lacivert Paket Üyeliği Nasıl Alınır?

Fenerbahçe'nin hazırlık karşılaşmalarını Lacivert Paket ile izlemek isteyenler için üyelik adımları şu şekildedir:

YouTube'da Oturum Açın: Bilgisayarınızdan YouTube’a giriş yapın.
Kanalı veya Videoyu Bulun: Desteklemek istediğiniz içerik üreticisinin kanalına veya yüklediği bir videoya gidin.
Üyelik Özelliğini Kontrol Edin: Kanalda üyelik özelliğinin etkin olup olmadığını kontrol edin ve Lacivert Paket’e üye olun.

Fenerbahçe'nin İlk 11’i Kimler?

Fenerbahçe'nin, Petrolul Ploiești karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i teknik direktör Jose Mourinho tarafından açıklandı. İlk 11 şu oyunculardan oluşuyor:

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maç yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maç yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Osman Ertuğrul: Kaleci
Yiğit Efe Demir: Defans
Serdar Aziz: Defans
Luan Peres: Defans
Oosterwolde: Defans
Rade Krunic: Orta saha
Mert Hakan: Orta saha
Fred: Orta saha
Ryan Kent: Orta saha
Cengiz Ünder: Forvet
Edin Dzeko: Forvet
Hazırlık Maçları Programı

Fenerbahçe’nin sezon öncesi hazırlık programı kapsamında Petrolul Ploiești'nin yanı sıra, Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg takımları ile de karşılaşmalar yapacak. Sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turu nedeniyle erken açacak olan sarı-lacivertli ekip, bu hazırlık maçlarıyla formunu artırmayı hedefliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız