La Liga'nın üçüncü haftasında heyecan dolu bir karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Real Madrid, bu akşam Kanarya Adaları'nda Las Palmas ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın detayları ve olası kadrolar hakkında bilgiler şu şekildedir:

Las Palmas - Real Madrid Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Las Palmas ile Real Madrid arasındaki mücadele, 29 Ağustos 2024 tarihinde, Perşembe günü oynanacak. Maç, Türkiye saati ile 22:30'da başlayacak. Karşılaşma, İspanya'nın Gran Canaria kentindeki Gran Canaria Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Las Palmas Real Madri̇d4

Las Palmas - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu akşamki önemli maç, Türkiye'de S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanal üzerinden takip edebilecekler.

Las Palmas Real Madri̇d3

Arda Güler Maçta Forma Giyebilecek Mi?

Milli futbolcu Arda Güler'in Las Palmas - Real Madrid maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Jude Bellingham'ın sakatlığının devam ediyor olması nedeniyle Arda Güler’in sahada olması bekleniyor. Güler’in bu maçtaki performansı, Real Madrid'in oyununu etkileyebilir.

Las Palmas Real Madri̇d2Las Palmas Real Madri̇d3

Las Palmas - Real Madrid Maçının Muhtemel 11'leri

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Garcia, Valverde, Tchouameni, Rodrygo, Güler, Vinicius, Mbappe
Las Palmas: Cillessen, Park, Suarez, Marmol, A. Munoz, J. Munoz, Rodriguez, Mata, Moleiro, Sandro, McBurnie

Real Madrid, ilk iki maçında topladığı 4 puanla şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Öte yandan, Las Palmas bu sezon ilk galibiyetini arıyor ve ev sahibi avantajını kullanarak bu maçı kazanmak hedefinde.

Editör: Havva Andırır