ÖNEMLİ PERFORMANSLARLA DİKKAT ÇEKTİ

Arda Güler Golden Boy ödülünde finale kaldı - Son Dakika Haberleri

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, son dönemde Sociedad ve Cadiz maçlarında gösterdiği performanslarla takımın kilit isimlerinden biri haline geldi. Özellikle Sociedad maçında attığı golle takımına galibiyeti getiren Arda, Cadiz maçında da büyük beğeni topladı ve alkışlarla sahadan ayrıldı.

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti!

ANCELOTTİ'DEN ÖZEL GÖRÜŞME

Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'in performanslarından etkilenerek özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bayern Münih maçı öncesi Arda Güler ile bire bir görüşen Ancelotti, genç oyuncuya övgüler yağdırdı ve önemli bir mesaj iletti.

HAZIRLIK MESAJI

Ancelotti, Arda Güler'e Bayern Münih maçı öncesi hazır olması gerektiğini belirterek, "Sana ikinci yarıda ya da uzatmalarda ihtiyacım olabilir. Hazır olmanı istiyorum." dedi.

OLUMLU KARŞILAMA

Arda Güler'den Fenerbahçe ve transfer açıklaması | Transfermarkt

Arda Güler, teknik direktöründen aldığı bu özel destek mesajını olumlu karşıladı. Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik mücadelede forma giyme şansı bulacak olan genç yetenek, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için hazırlıklarını sürdürüyor.