Beyaz Çamaşırlarınızı Kar Beyazına Döndüren Pratik Yöntem! Yıkarken Ekleyeceğiniz Bir Bardak Bu Malzeme ile Çamaşırlarınız Yeniden Parlayacak Beyaz Çamaşırlarınızı Kar Beyazına Döndüren Pratik Yöntem! Yıkarken Ekleyeceğiniz Bir Bardak Bu Malzeme ile Çamaşırlarınız Yeniden Parlayacak

PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı), uzun bir süredir personel alımı yapmamış olmasından dolayı beklenen alımlarla ilgili sonunda harekete geçiyor. Kamuda Tasarruf Dönemi'ne rağmen, PTT'nin en az 10 bin personel alımı yapması bekleniyor. Bu alımlar, işten ayrılan, emekli olan veya diğer nedenlerle görevinden ayrılan personellerin yerini doldurmayı hedefliyor.

PTT Personel Alımı Meclis Gündemine Geliyor

PTT'nin personel eksikliğini gidermek amacıyla 2024 yılı içerisinde yapmayı planladığı bu büyük çaplı alımlar, meclis gündemine taşınmış durumda. Peki, PTT'nin bu alımlarında neler bekleniyor?

İlan Ne Zaman Yayımlanacak?

PTT'nin personel alımı ilanının ne zaman yayımlanacağı merak edilen bir konu. Ancak güncel bilgiler doğrultusunda, 2024 yılı içerisinde bu ilanların açıklanması bekleniyor.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

PTT, çeşitli pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Gişe ve büro görevlileri, postacılar, PTT uzman yardımcıları (memur), mühendisler, avukatlar, mimarlar, teknikerler gibi farklı kadrolarda alımlar yapılması bekleniyor.

PTT Yönetmelik Detayları ve Şartları

PTT'nin alımlarıyla ilgili son yönetmelikler ve şartlar hakkında resmi bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı. Başvuru şartları ve diğer detaylara erişmek için resmi gazete yayınlarına göz atabilirsiniz.

Editör: Havva Andırır