Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fransa Ligue 1’in 2024-25 sezonunda, Paris Saint-Germain (PSG) ile Montpellier arasındaki karşılaşmanın tarihi ve saati belli oldu. İki takım arasındaki mücadele, 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21:45’te Parc des Princes Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Paris Saint-Germain’in Sezon Başlangıcı ve Hedefleri

Luis Enrique yönetimindeki PSG, yeni sezonda hem Ligue 1’de hem de Avrupa’da başarılı olmayı hedefliyor. Sezonun ilk maçında Le Havre’yi 4-1 mağlup ederek dikkat çeken bir başlangıç yaptı. PSG, kadrosunu Joao Neves, Desire Doue, Willian Pacho ve Safonov gibi yeni oyuncularla güçlendirdi. Kylian Mbappe’nin takımda olmaması, dikkatleri Ousmane Dembele’ye çevirdi. Dembele’nin performansı, PSG’nin bu sezonki başarısı açısından kritik önem taşıyor.

Psg M 1

Montpellier’in Sezon Başlangıcı ve Hedefleri

Montpellier, yeni sezona RC Strasbourg ile 0-0 berabere kalarak başladı. Michel Der Zakarian’ın çalıştırdığı Montpellier, PSG deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Sezonun başında elde edilecek puanlar, Montpellier’in Ligue 1’deki hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayabilir. Montpellier’in performansı, bu sezon ligdeki şanslarını belirleyecektir.

Karşılaşmanın Hakemi ve Yayın Detayları

PSG ve Montpellier arasındaki bu önemli karşılaşma, Fransız hakem Marc Bollengier tarafından yönetilecek. Maçın yayıncı kuruluşu beIN Sports 3 olacak ve futbolseverler, karşılaşmayı bu kanaldan canlı olarak izleyebilecekler.

Editör: Mehmet Çetil