Piyade Teğmen Hüseyin Kış kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı?

Hakkari’de görevli Piyade Teğmen Hüseyin Kış, izin için geldiği memleketi Kayseri’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 25 yaşındaki genç teğmen, 29 Eylül 2024 tarihinde gece saatlerinde Eğribucak mahallesinde meydana gelen kaza ile hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, ailesi ve sevdiklerinde derin bir acı yarattı.

Piyade Teğmen Hüseyin Kış'a Cenaze Töreni Nerede Düzenlendi?

Hayatını kaybeden Teğmen Hüseyin Kış için Kayseri’de cenaze töreni düzenlendi. Cami Kebir’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına, çok sayıda katılımcı iştirak etti. Törene, İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, İlçe Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kış’ın ailesi, yakınları, vatandaşlar, polis ve askeri personel katıldı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 29 EYLÜL 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 29 EYLÜL 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Teğmen Hüseyin Kış Nereye Defnedildi?

Cenaze namazının ardından Teğmen Hüseyin Kış’ın cenazesi, Hacılar Mezarlığı’na defnedildi. Törende, genç teğmenin aile üyeleri ve dostları duygu dolu anlar yaşadı. Acılı aile, büyük bir kayıpla karşı karşıya kalmanın derin üzüntüsünü yaşarken, katılımcılar da Kış’ı son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldiler.

Editör: Havva Andırır