Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükselme başarısını gösteren milli boksör Hatice Akbaş, Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. Olimpiyatlarda sergilediği performansla dikkat çeken Akbaş, boks dünyasında adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Hatice Akbaş Kimdir?

Hatice Akbaş, Türk boksunun önemli isimlerinden biridir. 1999 yılında Türkiye'nin güneydoğusundaki Şanlıurfa ilinde dünyaya gelmiştir. Genç yaşta boks sporuna ilgi duyan Akbaş, kısa sürede yeteneklerini geliştirmiş ve ulusal ve uluslararası arenada başarılı sonuçlar elde etmiştir. Olimpiyatlarda gösterdiği üstün performansla çeyrek finale yükselerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Hatice Akbaş Kaç Yaşında?

2024 yılı itibarıyla 25 yaşında olan Hatice Akbaş, genç yaşına rağmen büyük bir tecrübe ve yetenek sergilemektedir. Çeyrek finale yükseldiği Paris Olimpiyat Oyunları, onun uluslararası boks sahnesindeki yükselişinin en önemli göstergelerinden biri olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Havva Andırır