2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, C grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Bugün saat 10:00'da başlayan mücadele TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanıyor.

Mauro Icardi Geri Dönüyor! Galatasaray’ın Arjantinli Golcüsü İstanbul’a Ne Zaman Dönecek ve Sahalarla Ne Zaman Buluşacak? Mauro Icardi Geri Dönüyor! Galatasaray’ın Arjantinli Golcüsü İstanbul’a Ne Zaman Dönecek ve Sahalarla Ne Zaman Buluşacak?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı 1 Ağustos Perşembe günü TSİ 10:00'da başladı. Maç, TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Mücadeleyi canlı izlemek için TRT Spor’un yayın akışını takip edebilirsiniz.

Maçta Son Durum Nedir?

Maçın ilk seti oynanıyor ve şu an Dominik Cumhuriyeti, Türkiye karşısında 17-11’lik skorla önde bulunuyor. Türkiye'nin bu maçta gruptan çıkma şansını sürdürebilmesi için iyi bir performans sergilemesi gerekiyor.

Grup Aşamasında Neler Olacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü, çeyrek finale yükselme hakkını elde edecek. Bu yüzden her maç büyük önem taşıyor.

Türkiye’nin Dünya Sıralamasındaki Yeri Nedir?

Türkiye, voleybol dünya sıralamasında 4. sırada yer alıyor. Güncel sıralama ise şu şekilde:

İtalya - 398.88 puan
Brezilya - 386.80 puan
Polonya - 372.85 puan
Türkiye - 370.40 puan
Amerika Birleşik Devletleri - 349.10 puan
Çin - 341.89 puan
Japonya - 330.89 puan
Hollanda - 302.64 puan
Sırbistan - 287.93 puan

Editör: Havva Andırır