Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları adayların erişimine açıldı. Adaylar, sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda sorgulayabilecekler.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi

Sonuçların Açıklanması ve Sorgulama Adresi

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları, uzun süren bekleyişin ardından açıklandı. Adaylar sonuçlarına www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden erişebilirler. Bu adres üzerinden adaylar T.C. kimlik numaraları ve sınav şifreleri ile sonuçlarını sorgulayabilirler. Sınav sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgiye ve sonuçların açıklanmasına ilişkin duyurular da yine aynı adres üzerinden yapılmaktadır.

ÖGG 110. Dönem Sınavı Bilgileri

ÖGG sınavlarının devamında, 110. dönem sınavları 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınavda da adaylar, güvenlik sektörüne yönelik güncel bilgi ve becerilerini test edecekler.

Editör: Havva Andırır