Ünlü şarkıcı Hera Aslan, uzun süredir ilişki yaşadığı Ozan Doğulu ile olan aşkını sosyal medyadan duyurdu. Aslan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Seda Sayan'ın inanılmaz değişimi, 40 yıl önceki fotoğrafını görenler şaşkın, eskisinden daha güzel! Seda Sayan'ın inanılmaz değişimi, 40 yıl önceki fotoğrafını görenler şaşkın, eskisinden daha güzel!

ASLAN: "YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR, BEN DÖRT TANE ERKEK ÇOCUK İSTİYORUM"

33 yaşındaki şarkıcı Hera Aslan, 6 yıldır 19 yaş büyük DJ ve aranjör Ozan Doğulu ile ilişki yaşıyor. Geçtiğimiz sene bir mekanda verdiği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, Ozan Doğulu'nun üç kız çocuğu olduğunu ve tekrar baba olmayı düşünmediğini belirtmesi üzerine şu ifadeleri kullanmıştı: "Yuvayı dişi kuş yapar. Ben dört tane erkek çocuk istiyorum. Ben ne dersem o. Evde de benim sözüm geçer!"

ASLAN'DAN "KOCAM DA KOCAM" PAYLAŞIMI

Ozan Doğulu ile olan aşkı devam eden Hera Aslan, sosyal medya hesabından sevgilisiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına "Kocam da kocam" notunu düştü. Bu paylaşım, Aslan'ın 391 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünde yer aldı.

DOĞULU: "CANIM SEVGİLİM" MESAJIYLA PAYLAŞIM YAPTI

Ozan Doğulu da sevgilisi Hera Aslan ile olan aşkını sosyal medyadan duyurdu. Doğulu, Instagram sayfasından çiftin aşk dolu bir karesini paylaşarak altına "Canım sevgilim" mesajını yazdı.