Yılmaz Erdoğan imzalı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan 'İnci Taneleri' dizisinin 13. bölümü, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. İşte bölümde yaşanan önemli gelişmeler:

NUSRET VE GÜNGÖR ARASINDAKİ GERİLİM

Nusret, uzun bir aradan sonra Güngör'ü görünce heyecanlanarak ona sarılmak istedi. Ancak Güngör, Nusret'in bu yaklaşımına tepki göstererek mahallenin çocuklarını yoldan çıkardığını söyleyerek sitem etti. Bu durum Nusret'in sinirlerine hakim olamamasına neden oldu ve kız kardeşinin sevgilisini otoparktan kovdu.

AZEM'İN TAKİBİ

Azem, otele geldiğinde kendisini takip eden birinin olduğunu fark etti. Durumu İzzet'e anlattı ancak beklediği ilgiyi göremeyince konuyu fazla uzatmadan kapattı.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

DİLBER VE YILDIZ'IN PARA BULMA ÇABALARI

Dilber ve Yıldız, dükkan açmak için para bulmaya çalışıyorlar. Bu amaçla Yorgancı'dan borç para almaya karar verdiler. Yorgancı, ilk etapta 100 bin lira verebileceklerini ancak 29 gün sonra bu miktarı artırabileceklerini ve yüzde 20 faiz uygulayacaklarını söyledi.

NECMİ VE ALEYNA

Necmi, bir süredir haber alamadığı Aleyna'nın akıbetini merak ediyor ve duygularına yenik düşerek Aleyna'ya mesaj attı. Ancak Cihan'ın uyarısıyla hatasını anlayan Necmi, otoparkı terk etti.

CİHAN'IN ŞAŞKINLIĞI

Cihan, Reyyaz'ın yanına gittiğinde Elif'in misafir olduğunu öğrendi. Bu durum Cihan'ı şaşırtırken, Elif'in Reyyaz'ın üvey babası olduğu ortaya çıktı.

AYÇA'NIN PERFORMANSI

Ayça, şarkı söyleme heyecanı yaşarken, performansıyla herkesi etkiledi. Seyirciler Ayça'yı ayakta alkışladı. Bu sırada Piraye, Azem'in elini tutarak duygularını gösterdi.

'İnci Taneleri' dizisinin 13. bölümü, karakterlerin duygusal ve gerilim dolu anlar yaşadığı bir bölüm oldu. Özellikle Nusret'in tepkisi, Azem'in takibi ve Necmi ile Aleyna arasındaki ilişki ön plana çıktı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor.