Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayanYaşar Nurdoğan (59) isimli bir kişi, kestiği ağacın devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Olay, Kabayar köyünde meydana geldi. Nurdoğan, kestiği ağacın üzerine devrilmesiyle hareketsiz kaldı. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu fark ederek hemen yetkililere haber verdi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Özgür Özel İnce Mehmet'in Köyünde Yaşar Kemal 'i Anma Etkinliğine Katıldı. Özgür Özel İnce Mehmet'in Köyünde Yaşar Kemal 'i Anma Etkinliğine Katıldı.

Kurtarma Çalışmaları Nasıl İlerledi?

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, devrilen ağacı kaldırmak için hızlı bir çalışma yürüttü. Ağaç altında sıkışan Nurdoğan, ekiplerin çabasıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı olarak ambulansa alınan Nurdoğan, Kadirli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede Hangi Gelişmeler Yaşandı?

Nurdoğan, hastaneye ulaştığında tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan kişi, yapılan müdahalelere cevap vermedi ve hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan bu üzücü olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız