Osmaniye'nin Bahçe İlçesinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç tıra çarptı. Kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Kızlaç Tüneli içinde gerçekleşti.

Osmaniyede Tira Carpan Hafif Tic

Osmaniye'de itfaiye ve doğa koruma ekiplerinin ortak çalışması ile yaralı leylek kurtarıldı Osmaniye'de itfaiye ve doğa koruma ekiplerinin ortak çalışması ile yaralı leylek kurtarıldı

Kaza Detayları

Muharrem Özdemir yönetimindeki 27 D 6298 plakalı hafif ticari araç, Faik T. idaresindeki 44 AAZ 566 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta bulunan Türkan Özdemir hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Muharrem Özdemir ve yanındaki Zeynep Özdemir ise yaralandı.

Osmaniye Kaza Aa 2257385

Olay Yerine Müdahale

Kazanın ihbar edilmesi üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Türkan Özdemir'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Muharrem Özdemir ve Zeynep Özdemir, ilk müdahalenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi hastanede sürdürülüyor.

Tira Carpan Hafif Ticari Arac Bu (1)

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından tır sürücüsü Faik T. gözaltına alındı. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak kazanın nedenine ilişkin delil topladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tira Carpan Hafif Ticari Arac Bu

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yaşanan bu üzücü kaza, trafik güvenliği konusunda alınacak önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazaya karışan araçların durumu ve sürücülerin ifadeleri, soruşturmanın ilerleyen aşamalarında detaylı olarak değerlendirilecek. Kazanın meydana geldiği Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Kızlaç Tüneli, trafik akışının normale dönmesi için kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.

Tira Carpan Hafif Ticari Arac Bu (2)


 

Editör: Ali Çakar