Başkan Durmuş ÖKSÜZ'den 19 Eylül Gaziler günü mesajı: Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti Başkan Durmuş ÖKSÜZ'den 19 Eylül Gaziler günü mesajı: Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, geçtiğimiz hafta kaybolan bir kedi için verilen 60 bin TL ödül, ilginç bir olay sonucunda sahibine ulaştı. "Gece" isimli tekir cinsi kedi, sahibi Mehmet Şahbaz tarafından kaybolduğunda büyük bir üzüntü yaşandı. Şahbaz, kedisini bulmak için sokak sokak dolaştı, ancak çabaları sonuçsuz kaldı.

Kedi Nasıl Bulundu?

Mehmet Şahbaz, kedisini bulana 60 bin TL ödül vereceğini sosyal medyada duyurduktan sonra birçok ihbar aldı. Ancak, bu ihbarların hiçbiri kaybolan "Gece"ye ulaşamadı. Son olarak, Pazar Mahallesi'nde balık pişiren bedensel engelli Ahmet Alişan, bahçesine gelen bir kedinin kokusunu aldı. Kediyi yakından incelediğinde, kayıp kedinin 60 bin TL ödülle aranan "Gece" olduğunu fark etti.

Ödül Kimlere Verildi?

Kediyi bulduktan sonra durumu hemen Mehmet Şahbaz'a bildiren Ahmet Alişan, kediyi güvence altına aldı. "Gece"nin sağlık kontrolü ve bakımı veteriner kliniğinde yapıldı. Kedinin sahibi Mehmet Şahbaz, söz verdiği 60 bin TL’yi Ahmet Alişan’a teslim etti. Şahbaz, kedisinin bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kedimiz 1 haftadır kayıptı, bulmak bu arkadaşımıza nasip oldu. Kendisine kedimizi bulduğu için çok teşekkür ediyorum," dedi.

66Fcf5D70509Af80185781C0

Ahmet Alişan Ne Dedi?

Ahmet Alişan, kediyi bulmanın kendisi için iyi bir fırsat olduğunu belirtti. "Evimin bahçesinde balık pişiriyordum. Herhalde balığın kokusuna geldi," diyen Alişan, kediyi bulmasının kendisi için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Böylelikle, kaybolan kedi "Gece" evine dönerken, onu bulan Alişan da 60 bin TL ödül alarak sevindirici bir gelişme yaşadı.

Editör: Havva Andırır