Gastronomi Yıldızları Fıstık Festivali İçin Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini Bilgilendirme Ziyareti Gerçekleştirdi Gastronomi Yıldızları Fıstık Festivali İçin Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini Bilgilendirme Ziyareti Gerçekleştirdi

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız kabri başında anıldı

Osmaniye’de Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından düzenlenen törende, şehadetinin 8. yılında Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız kabri başında dualarla anıldı. Osmaniye’nin Toprakkale ilçesindeki anma programına katılım yoğun oldu. Törende şehit Yıldız'ın ailesi, askeri ve sivil protokol ile öğrenciler bir araya geldi.

Programa kimler katıldı?

Şehadetinin 8. yılı vesilesiyle düzenlenen anma törenine Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, 12. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ve Toprakkale İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kodaz katıldı.

Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi Toprakkale İlçe Başkanı Dinçer Çil de törende hazır bulundu. Şehit Sedat Yıldız Ortaokulu öğrencileri ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye İl Başkanı Gazi Durmuş Öksüz de anma programına katılım sağladı.

Şehit Sedat Yıldız için nasıl anma gerçekleştirildi?

Törende şehit Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız’ın kabri başında dualar okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Protokol üyeleri ve katılımcılar şehidin ailesiyle birlikte, vatan uğruna can veren tüm şehitleri minnetle andılar.

Anma programı, şehidin mezarı başında yapılan dualarla sona erdi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, öğrenciler ve katılımcılar şehitler için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız