Akik Taşı Antik Çağlardan Günümüze Gelen Şifa; Akik Taşı Nedir? Faydaları ve Özellikleri Nelerdir? Akik Taşı Antik Çağlardan Günümüze Gelen Şifa; Akik Taşı Nedir? Faydaları ve Özellikleri Nelerdir?

Kurban Bayramı süresince köprü ve otoyol geçiş ücretleri hakkında vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri Osmangazi Köprüsü'nün durumu. Peki, Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi? İşte detaylar...

Osmangazi Köprüsü Bayramda Ücretsiz Mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'dan 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00'a kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak. Bu karara göre, Osmangazi Köprüsü bayram süresi boyunca ücretli olmaya devam edecek.

Bayramda Ücretsiz Olacak Köprü ve Otoyollar

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü
  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü
  • Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar

Bayramda Ücretli Olacak Köprü ve Otoyollar

  • Osmangazi Köprüsü
  • Kuzey Marmara Otoyolu

Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti Ne Kadar?

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretleri hakkında en güncel bilgiler resmi kaynaklardan alınmalıdır. Osmangazi Köprüsü'nden geçiş yapacak sürücüler, güncel geçiş ücretlerini öğrenmek için köprünün resmi internet sitesini veya ilgili kurumların duyurularını takip edebilirler. Kurban Bayramı süresince Osmangazi Köprüsü ücretli olacak. 15 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç diğer köprü ve otoyollar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Sürücüler, bayram süresince Osmangazi Köprüsü'nü kullanmadan önce geçiş ücretleri hakkında güncel bilgilere dikkat etmeli ve planlarını buna göre yapmalıdır.

Editör: Zeliha YAKUT