18 Ekim 2024 tarihli On Numara çekiliş sonuçları sonunda açıklandı. Çekilişe katılanlar, kazanan numaraları öğrenmek için sorgulama yapıyor. Peki, bu çekilişte hangi numaralar kazandırdı?

18 Ekim On Numara Çekiliş Sonuçları Nedir?

On Numara çekilişi, her Pazartesi ve Cuma günü gerçekleştiriliyor. Bugünkü çekilişin sonuçları, birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. 18 Ekim çekilişinde belirlenen kazanan numaraların yanı sıra, bu numaraların hangi miktarda kazanç sağladığı da büyük ilgi gördü.

6712983B5D79991B830A72Ac

Çekiliş Ne Zaman Gerçekleşti?

18 Ekim 2024 On Numara çekilişi saat 20:00'de yapıldı. Çekiliş, Milli Piyango’nun resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Böylece, çekilişe katılanlar sonuçları anlık olarak takip edebilme imkanı buldular.

On Numara Cekilis Sonuclari 22 O

On Numara Sonuçları Nereden Öğrenilir?

Kazanan numaraları öğrenmek isteyenler, Milli Piyango Online sayfasını ziyaret ederek sonuçları sorgulayabilir. Bu sayede, hem kazanan numaralar hem de bu numaraların kazandırdığı miktarlar hakkında detaylı bilgi edinebilirler.

275 Kontenjanlı TBMM Sürekli İşçi Alım İlanı: TBMM personel alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları nedir, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 275 Kontenjanlı TBMM Sürekli İşçi Alım İlanı: TBMM personel alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları nedir, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Editör: Havva Andırır