OM FAHAD NEDEN KİM TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ?

Bağdat - TikTok platformunda yüzbinlerce takipçisi bulunan Iraklı sosyal medya fenomeni Om Fahad, kimliği belirsiz kişiler tarafından Bağdat'ta vurularak öldürüldü. Yerel basında yer alan haberlere göre, Fahad'ın evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından ateşli silahla saldırıya uğradığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Omfahed123

OM FAHAD GEÇTİĞİMİZ YIL CEZA ALMIŞTI

Om Fahad, geçtiğimiz yıl "genel ahlaka" uygunsuz videolar paylaştığı gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu olay, Fahad'ın sosyal medyada oldukça konuşulmasına neden olmuştu.

Kayseri'de Akaryakıt İstasyonunda Korkutan Kaza: Otomobil Takla Attı Kayseri'de Akaryakıt İstasyonunda Korkutan Kaza: Otomobil Takla Attı

OM FAHAD DALİA NAEEM İLE GERGİNLİK Mİ YAŞADI?

Bazı kaynaklar, Fahad'ın ölümü ile Dalia Naeem adındaki başka bir sosyal medya fenomeni arasında yaşanan gerginliğin bağlantılı olabileceğini öne sürüyor. "Iraklı Barbie" olarak da bilinen Naeem, geçirdiği estetik ameliyatlar ile tanınıyor.

OM FAHAD SORUŞTURMASI SÜRÜYOR?

Irak İçişleri Bakanlığı, olayın aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurduğunu açıkladı. Bakanlık ayrıca, yerel medyaya yansıyan "failin gözaltına alındığı" haberlerinin doğru olmadığını ve soruşturmanın halen devam ettiğini belirtti.