2023 yapımı Ölümcül Çarpışma (S.W.A.T.), aksiyon ve macera türündeki bir film olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Scott Waugh'un yönetmenliğini üstlendiği bu film, başrollerinde Jackie Chan ve John Cena gibi ünlü isimleri barındırıyor. Film, Çinli özel güvenlik görevlisi Luo'nun (Jackie Chan) Orta Doğu'da bir petrol rafinerisine yapılan saldırıya karşı mücadelesini konu alıyor. Petrol çalmak amacıyla gerçekleştirilen bu saldırının ardından, Luo, Amerikalı eski bahriyeli Chris Van Horne (John Cena) ile iş birliği yaparak, saldırganları durdurmaya çalışır ve petrol işçilerini kurtarma görevini üstlenir.

Ölümcül Çarpışma Oyuncuları Kimlerdir?

Ölümcül Çarpışma filminin oyuncu kadrosu, aksiyon dolu sahnelerle dikkat çekiyor. Filmdeki başlıca roller şu isimler tarafından üstlenilmiştir:

Siyah Kalp dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Siyah Kalp dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Siyah Kalp dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Jackie Chan - Luo Feng
John Cena - Chris Van Horne
Pilou Asbæk - Owen Paddock
Zhenwei Wang - Xiao Wei
Rachael Holoway - Raider
Max Huang - Non-Chinese Contractor
Amadeus Serafini - Henry Van Horne
Nadine Leon Gobet - Officer Rodriguez
Tazito Garcia - Paddock's Mercenary
Diego Dati - Paddock's Mercenary
Tim Man - Knox

Diğer oyuncular arasında Hou Minghao, Rima Zeidan, Min-jung Gong, Li Ma, Michael Koltes ve Temur Mamisashvili gibi isimler de yer alıyor.

Ölümcül Çarpışma Kaç Yaş Üstü İçin Uygundur?

Ölümcül Çarpışma, 16 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olarak değerlendirilmiştir. Film, şiddet ve korku unsurları içerdiğinden, genç izleyiciler için bazı olumsuz örnekler barındırabilir. Bu nedenle, izleyicilerin film içeriğini göz önünde bulundurarak karar vermeleri önerilmektedir.

Ölümcül Çarpışma Hangi Ülkede Çekilmiştir?

Ölümcül Çarpışma Çin yapımı bir film olarak öne çıkmaktadır. 2023 yılında çekilen bu film, Çin sinemasının aksiyon ve macera türündeki başarılı örneklerinden biri olarak değerlendirilmektedir.

Ölümcül Çarpışma Ne Zaman Çekilmiştir?

Film, 2023 yılında çekilmiştir ve bu tarihten itibaren sinemaseverlerle buluşmaktadır. Aksiyon ve komedi unsurlarını harmanlayan yapım, izleyicilere yüksek tempolu bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Editör: Havva Andırır