Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan, 1993 yılında İzmit'te doğmuştur. Fenomenliğe adım atmadan önce çeşitli işlerde çalışmıştır. Babasıyla birlikte inşaat işlerinde alçı boya uygulamaları yaparak başladığı iş hayatına, daha sonra 7 yıl boyunca bir demir çelik fabrikasında devam etmiştir.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Sosyal Medya Kariyeri Nasıl Başladı?

Oğuzhan Alpdoğan, sosyal medyada paylaştığı videolarla geniş bir takipçi kitlesi kazanmıştır. Instagram'da 1,5 milyon takipçiye ulaşan Alpdoğan, özellikle "Ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi" gibi popüler sözleriyle tanınmaktadır. Sosyal medya üzerindeki komik video içerikleriyle büyük beğeni toplayan Alpdoğan, oyunculuk eğitimi almamış olmasına rağmen, videosuyla olumlu yorumlar almıştır.

Instagram Hesabının Kapatılması

Son dönemde, Alpdoğan'ın Instagram hesabı kapatılmıştır. Fenomen, X (eski Twitter) hesabından yaptığı açıklamada, "Instagram hesabımı hiçbir şey yok iken kalıcı kapatmış. Yetkililer açın, içeride bir buçuk milyon takipçi kaldı" ifadelerini kullanarak durumu duyurmuştur. Instagram erişim engelinin kaldırılması sonrası hesabının kapandığını açıklayan Alpdoğan, takipçilerinin ve sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmiştir.

Kişisel Hayat

30 yaşındaki Oğuzhan Alpdoğan'ın evli olmadığı bilinmektedir. Sosyal medya fenomeninin hayatı, kariyeri ve sosyal medya üzerindeki etkinliği, geniş bir takipçi kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT