Tolga Akalın kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi, hayatı ve siyasi kariyeri Tolga Akalın kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi, hayatı ve siyasi kariyeri

Efsanevi sanatçı Nuri Alço, beyin damarında pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra sevenlerini endişelendirmişti. Neyse ki tedavisi başarıyla tamamlanan Alço, yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alındı ve "Gayet iyiyim, sağlığım yerinde!" diyerek sevenlerine müjde verdi.

73 yaşındaki Alço, Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyin damarında pıhtı olduğu tespit edilen usta sanatçı, yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal odaya geçen Alço, moralinin yerinde olduğunu ve en kısa zamanda taburcu olacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Alço, sevenlerine şu şekilde seslendi: "Sevgili dostlarım, yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim, sağlığım yerinde. En kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık, herhangi bir şey yok."

Nuri Alço'nun bu sevindirici haberi sevenlerini de mutlu etti. Birçok hayranı Alço'ya geçmiş olsun dileklerini iletirken, acil şifalar dilediler.

Efsane sanatçıya biz de geçmiş olsun diyor, en kısa sürede aramıza dönmesini diliyoruz!