Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 34. ve son haftasında Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk oldu. Zorlu mücadelenin sonucunda 84-81 mağlup olan Fenerbahçe Beko, normal sezonu 6. sırada tamamladı. Bu sonuçla birlikte play-off turundaki rakibi de belli oldu.

Fenerbekoyyyyrrr

Fenerbahçe Beko'nun Rakibi Monaco

Sarı-lacivertliler, play-off turunda AS Monaco ile karşılaşacak. Bu eşleşmede ev sahibi avantajı Monaco'da olduğu için Fenerbahçe Beko, ilk iki maçı deplasmanda oynayacak. 3 galibiyet alan takımın dörtlü finale yükseleceği seride 3. maç ve gerekirse 4. maç İstanbul'da oynanacak.

Fenerbekoskjdfkjsdf

CANLI İZLE  GS FB  maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE CANLI İZLE GS FB maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE

Maçların Tarihleri Henüz Belirlenmedi

Fenerbahçe Beko ve Monaco arasındaki play-off maçlarının tarihleri henüz belirlenmedi. EuroLeague tarafından önümüzdeki günlerde resmi program açıklanacak.

Fenerbekosjdhsjdfjhsd

Fenerbahçe Beko'ya Zorlu Bir Mücadele Bekleniyor

AS Monaco, EuroLeague'in son sezonunda oldukça başarılı bir performans sergiledi. Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Monaco, play-off'a yükselmek için büyük bir mücadele verdi. Fenerbahçe Beko'nun bu zorlu rakibi karşısında başarılı olması için en iyi basketbolunu oynaması gerekecek.

Fenerbekoshfsjdjhsd

Fenerbahçe Beko Taraftarları Desteklerine Devam Edecek

Fenerbahçe Beko taraftarları, play-off maçlarında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Sarı-lacivertli taraftarlar, deplasmanda da takımlarına büyük destek verecek ve Fenerbahçe Beko'nun bu zorlu turu atlamasına yardımcı olacak.

Fenerbekokkkkkkfff

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'deki hedefi ise Final Four'a kalmak. Play-off'ta Monaco'yu yenmeyi başaran Fenerbahçe Beko, Final Four'da Avrupa'nın en iyi dört takımıyla mücadele edecek.

Fenerbekojhfsdjfsd