Türkiye’nin gündemini uzun süredir meşgul eden kayıp Narin Güran olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin’in ağabeyi E.G., şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. Ağabeyinin kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığını belirlemek için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen örneklerin sonucunda dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı.

Ağabeyin Kolundaki Isırık İzi Narin’e Mi Aitti?

Narin’in ağabeyinin kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığını belirlemek amacıyla yapılan adli tıp incelemesinin raporu nihayet açıklandı. İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, söz konusu ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığı tespit edildi. Bu gelişme, kayıp Narin olayıyla ilgili kamuoyunda büyük bir merak ve dikkatle beklenen bir detaydı.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Narinjpg A L8 Qmcth Sk W Gg M6 L9Af Ow

Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, adli tıp raporu tamamlandıktan sonra dosya üzerinde çalışmalar devam ediyor. E.G.'nin kolundaki ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığı belirlenmiş olsa da, olayın seyrini değiştirecek yeni delillerin ortaya çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu. Soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdüğü ve olaya ilişkin başka gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.

Adli Tıp Raporu Nerelere Gönderildi?

Adli tıp kurumunda yapılan incelemenin ardından hazırlanan rapor, soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Raporun, savcılığın yürüttüğü soruşturmanın yönü ve kapsamı üzerinde etkili olabileceği belirtiliyor. E.G.'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından tekrar Diyarbakır'a getirildiği öğrenildi.

Editör: Mehmet Çetil