ATV'de hafta içi her gün saat 10'da ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında 27 Haziran 2024 Perşembe günü yine heyecan dolu anlar yaşandı. İzleyicilerin merakla takip ettiği programda, günün son dakika gelişmeleri ve esrarengiz olaylar ele alındı. İşte 27 Haziran 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert'te meydana gelen son dakika gelişmeleri...

İstanbul'da Kayıplara Karışan Yakup Tüzer Nerede?

35 yaşındaki Yakup Tüzer, 2023 yılının Haziran ayında İstanbul'dan kayboldu. Kaybolmadan önce psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Yakup Tüzer'in annesi, oğlunu bulmak için Müge Anlı stüdyolarına başvurdu. Yakup Tüzer'in kaybolması, ailesini ve yakınlarını büyük bir endişeye sürüklerken, arama çalışmaları devam ediyor.

Kayıp Yakup Tüzer'in Annesi Stüdyoda

Yakup Tüzer'in kaybolmasının ardından annesi, oğlunu bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı. Anne, gözyaşları içinde oğlunun bulunması için yardım çağrısında bulundu. Yakup'un kaybolmadan önce psikolojik sorunlar yaşadığını belirten anne, oğlunun bir an önce eve dönmesini istedi.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yakup Tüzer'in kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi, Yakup'un bulunması için izleyicilerden de yardım talep etti. Programda, Yakup'un en son nerede görüldüğü, kimlerle iletişim kurduğu gibi detaylar da paylaşıldı.