Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Uluslararası güreş arenasında tanınan bir isim olan Khalili, genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkat çekmiştir. Peki Rahman Amouzad Khalili kimdir,kaç yaşında? İşte Detaylar..

Rahman Amouzad Khalili Kimdir?

Rahman Amouzad Khalili, 17 Temmuz 2002 doğumlu bir İranlı serbest stil güreşçisidir. 2022 Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogram kategorisinde altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca, 2018 yılında Kadetler Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve Asya Şampiyonası'nda da şampiyon olmuştur. 61 kilogramda İran Premier Ligi'nde ilk büyükler maçına çıkmış ve önemli rakiplerini mağlup etmiştir. Khalili, 2021 yılında gençler seviyesinde 61 kilogramda Dünya Şampiyonu olmuştur. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Japon güreşçi Kotaro Kiyooka'ya mağlup olarak gümüş madalya kazanmıştır.

Rahman Amouzad Khalili Kaç Yaşında?

17 Temmuz 2002 doğumlu olan Rahman Amouzad Khalili, 22 yaşındadır. Güreş kariyerinde henüz genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmış ve uluslararası arenada kendini kanıtlamıştır.

Rahman Amouzad Khalili Nereli?

Başarılı güreşçi, İranlıdır ve ülkesini uluslararası arenada temsil etmektedir.

Rahman Amouzad Khalili'nin Boyu Ne Kadar?

Rahman Amouzad Khalili'nin boyu 1.72 cm'dir.

Editör: Havva Andırır