Sena Can, 10 Kasım 2001 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Türkiye'nin genç atıcılık yeteneklerinden biri olarak tanınan Sena Can, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmektedir.

Sena Can Kaç Yaşında?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan Sena Can, 22 yaşındadır. Genç yaşına rağmen, atıcılık sporunda önemli başarılar elde ederek dikkatleri üzerine çekmiştir.

Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Sena Can’ın Kariyeri ve Başarıları

Sena Can, skeet branşında yarışan bir atıcı olarak ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmıştır. Spor hayatına küçük yaşlarda başlayan Can, antrenörlerinin dikkatini çekmiş ve aile desteğiyle önemli başarılara ulaşmıştır. Konya'daki Bilgin Atıcılık Kulübü üyesi olarak, Cumhuriyet Kupası ve Federasyon Kupası gibi çeşitli yarışmalarda madalyalar kazanmıştır. Ayrıca, 2019 ISSF Gençler Dünya Kupası'na katılmış ve 2021 İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya elde etmiştir.
Busenaz Sürmeli’nin performansı ve maçıyla

Editör: Havva Andırır