TikTok üzerindeki paylaşımlarıyla hızla popüler olan Mika Can Raun, son dönemde yaşadığı şiddet olayıyla gündeme geldi. İşte yaşananlar ve Raun'un açıklamaları...

Mika Can Raun kimdir?

Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalı, babası ise Rum kökenlidir. Gerçek adı Mikail Can Kurnaz olan Raun, üç kardeşiyle birlikte ailesiyle birlikte büyüdü. Ailesinin etnik kökenleri ve çeşitliliği, Raun'un kişisel kimliğini ve sosyal medyadaki imajını nasıl etkiliyor?

Mika Can Raun4400222

Mika Can Raun neden dayak yedi, kimler dövdü, neden saldırıya uğradı?

Mika Can Raun, sevgilisi ve ailesiyle birlikte gittiği Kalkan tatilinde şiddet olayına maruz kaldıklarını gözyaşları içinde paylaştı. Olayın, bir fotoğraf çekiminden sonra patlak verdiği belirtiliyor. Raun, hiçbir sebep olmaksızın kendilerine saldırıldığını ve ciddi şekilde dövüldüklerini ifade etti. Raun'un erkek arkadaşı, saldırganlarla tek başına mücadele etmeye çalışırken, Raun ve ailesi de olaya karışanların arasında kaldı.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Mika Can Raun44545454

Mika Can Raun'a Kimler Saldırdı?

Olayın nasıl başladığı konusunda Raun, markete alışveriş için gittiklerini ve birinin fotoğraf çektiğini söyledi. Fotoğrafı çeken kişinin, Raun'un erkek arkadaşının kardeşi ve annesinin olduğu bir fotoğraf olduğunu belirten Raun, bu duruma tepki gösterdiklerini ve fotoğrafların silinmesini istediklerini dile getirdi. Ancak olay, silinme talebinin kabul edilmemesi ve ardından sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şiddetle sonuçlandı.

Mika Can Raun77410487

Mika Can Raun Polis Müdahalesi ve İfadeler

Saldırı sırasında polisin müdahale ettiği ve tarafların ifadelerinin alındığı bilgisi de paylaşıldı. Raun, polislerin olay karşısında şaşkın olduklarını ve kendisine büyük destek verdiklerini belirtti. Saldırganlar hakkında hukuki sürecin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.

Mika Can Raun55757

Editör: Murat Serdar Yıldız