İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun büyük oğlu Mehmet Selim İmamoğlu kimdir,kaç yaşında? İşte detaylar..

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden istifa etti? Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden istifa etti?

Mehmet Selim İmamoğlu Kimdir?

1997 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Mehmet Selim İmamoğlu, Yeşilköy Anadolu Lisesi'nden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır.

Uluslararası Staj Deneyimleri

Mezuniyetinin ardından, Mehmet Selim İmamoğlu uluslararası deneyim kazanmak amacıyla Hollanda’da 3 ay süren bir staj yapmıştır. Staj sonrası Berlin’e geçerek, burada da yine 3 aylık bir stajyer olarak çalışmıştır. Bu uluslararası stajlar, inşaat mühendisliği alanındaki bilgilerini ve tecrübelerini artırmasına katkı sağlamıştır.

Kariyer ve Meslek Hayatı

Mehmet Selim İmamoğlu’nun kariyer yolculuğu hakkında ayrıntılı bilgi bulunmamakla birlikte, eğitim ve staj süreçleri, onun uluslararası bir perspektife sahip bir mühendis olarak yetiştiğini göstermektedir. Gelecekteki mesleki hedefleri ve projeleri hakkında detaylar ise henüz kamuoyuyla paylaşılmamıştır.

Editör: Havva Andırır