MasterChef Türkiye 2024 sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Zübeyde Yaşlak, ana kadroya yedeklerden girerek mücadele etmiştir. 41 yaşındaki Zübeyde, İstanbul Beylikdüzü'nden katılmakta olup, 17 yıllık bir aşçılık tecrübesine sahiptir. Yarışmaya katılma kararı, oğlu tarafından yapılan başvuru sonucunda gerçekleşmiştir.

Galatasaray'ın Yıldız Golcüsü Mauro Icardi İçin Şok İddialar! Ocak Ayında Takımdan Gidiyor mu? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsü Mauro Icardi İçin Şok İddialar! Ocak Ayında Takımdan Gidiyor mu?

Zübeyde'nin Aşçılık Geçmişi Nedir?

Zübeyde Yaşlak, Erzurum'da altı yıl boyunca ev yemekleri yapan bir dükkan işletmiştir. İstanbul'a taşındıktan sonra evde yemek yapmaya devam eden Zübeyde, ayrıca bir dönem anaokulunda aşçı olarak çalışmıştır. Fransız tatlıları gibi farklı mutfakları deneyimleyen Zübeyde, yemek tutkusunu yarışmaya taşımıştır.

Zübeyde Yaşlak

Eleme Potasına Girdi mi?

MasterChef yarışmasında Kırmızı Takım'da yer alan Zübeyde, bu hafta eleme potasına girmiştir. 13 Ekim Pazar akşamı gerçekleşen eleme gecesinde, Zübeyde Yaşlak, yarışmaya veda etmiştir. Kaptanlık yaptığı takım ile birlikte yenilmezlik serileri yakalayan Zübeyde, bu elenmeyle birlikte izleyicileri üzdü.

Editör: Havva Andırır