MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Emre Ün, 1998 yılında doğdu. İstanbul'un Silivri ilçesinde yaşayan Ün, aşçılık kariyerine lisans ve üniversite eğitimiyle başladı. Eğitim sürecinin ardından otel ve restoranlarda profesyonel aşçılık yapmaya başladı. Toplamda sekiz yıldır bu alanda faaliyet gösteren Ün, iki yıl önce Silivri'de bir sandviç dükkanı işletmeye başladı.

Emre Ün Nereli ve Kaç Yaşında?

Emre Ün, İstanbul'un Silivri ilçesinde doğmuş ve yaşamaktadır. Şu anda 26 yaşındadır. Aşçılık kariyerine eğitim aldığı dönemde başlamış ve profesyonel yaşamına otel ve restoranlarda devam etmiştir.

66B233Da37446C24153Fffff

MasterChef Türkiye 2024 Performansı

2024 MasterChef Türkiye sezonunda ana kadroya 17. olarak giren Emre Ün, yarışmanın ilk mavi takım kaptanı olarak dikkat çekti. Menemen tarifi ile başarılı bir performans sergileyen Ün, yarışmanın izleyicileri tarafından merakla takip edilmektedir. Ayrıca, iki yıl önce Sinem Ün ile hayatını birleştirmiştir.

Abdurrahman Ay kimdir, suçu ne? Abdurrahman Ay çetesi çökertildi mi? Abdurrahman Ay kimdir, suçu ne? Abdurrahman Ay çetesi çökertildi mi?

Editör: Mehmet Çetil