Ekin Eylem Ulaş, MasterChef 2020 sezonunun dikkat çeken isimlerinden biridir. 1988 yılında Bursa’da dünyaya gelen Ulaş, baba tarafından Elazığlıdır. Aşçılık kariyerine 2007 yılında adım atan Ulaş, son 12 yılını mutfakta geçirirken, son bir yıldır Executive Chef olarak görev yapmaktadır. Kendi tabaklarıyla jüri üyelerinin beğenisini kazanan Ekin, yarışma süresince gösterdiği performansla geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.

Ekin Eylem Ulaş’ın Kişisel Hayatı

Ekin Eylem Ulaş, 12 senelik aşçılık kariyerinin yanı sıra, özel hayatında da dikkat çeken bir figürdür. Dilara Kızılçelik ile evlenen Ulaş, bu birlikteliğiyle mutlu bir yaşam sürmektedir. Ailesiyle yakın ilişkileri olan Ulaş’ın bir abisi ve bir kız kardeşi vardır. Aile yapısı, kişisel gelişiminde önemli bir rol oynamıştır.

MasterChef Haftasında 7. Eleme Adayı Kim Seçildi? Bedri Usta’nın Konuk Olduğu Gecede Eleme Adayları Hangi Yarışmacılar Oldu? İşte 7. haftanın eleme adayları MasterChef Haftasında 7. Eleme Adayı Kim Seçildi? Bedri Usta’nın Konuk Olduğu Gecede Eleme Adayları Hangi Yarışmacılar Oldu? İşte 7. haftanın eleme adayları

Hangi Sporlarla İlgileniyor?

Ekin Eylem Ulaş, sadece mutfakta değil, spor alanında da aktif bir bireydir. Sağlam bir Fenerbahçe taraftarı olan Ulaş, basketbol oynamakta ve sık sık yüzmektedir. Bu sporlar, onun fiziksel sağlığını korumasına yardımcı olurken, aynı zamanda zihinsel rahatlama sağlar. Fenerbahçe’ye olan bağlılığı, sosyal medya paylaşımlarında da sıkça görülmektedir.

66F9B3763F29D725B8215Be7

Seyahat Deneyimleri

Ulaş, dünya genelinde 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezerek farklı kültürleri tanıma fırsatı bulmuştur. Bu seyahatler, onun gastronomi anlayışını geliştirmiş ve mutfak kültürüne olan ilgisini artırmıştır. Seyahat ettiği yerlerden edindiği deneyimler, yarışmadaki tabaklarına da yansımıştır.

Editör: Mehmet Çetil