Martha Graeff, Brezilyalı eski bir modeldir. Moda dünyasında pek çok ünlü markanın modelliğini yapmış olan Graeff, son yıllarda sosyal medyada da dikkat çekici paylaşımlar yapmaktadır. 1980 doğumlu olan Graeff, Brezilya’nın São Paulo şehrinde dünyaya gelmiştir ve şu anda 44 yaşındadır. Model olarak başladığı kariyerinde uluslararası arenada da tanınan Graeff, modellik dışında sosyal medya fenomeni olarak da popülerlik kazandı.

Özel Hayatı ve Evlilikleri

Martha Graeff, 2010 yılında Aytek Şavkan ile evlenmiş, ancak bu evlilik kısa süre sonra sona ermiştir. Daha sonra 2015 yılında NBA oyuncusu Rony Seikaly ile dünya evine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Aya adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Ancak, bu ilişki de 8 ay önce sona ermiştir. Boşanmanın ardından Graeff, yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları paylaşmış, antidepresan kullandığını ve terapistlere gittiğini belirtmiştir.

Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında? Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında?

Şeyma Subaşı ile İlişkili İddiaları Ne Oldu?

Martha Graeff’in eski eşi Rony Seikaly’nin, sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile adı anılmaya başlanmıştır. Bu iddiaların ardından Martha Graeff’in, Şeyma Subaşı’yı sosyal medyadan takipten çıkardığı öne sürülmüştür.

Martha Graeff’in, hem özel hayatı hem de kariyeri, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Editör: Mehmet Çetil