İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıran ve Avrupa ile Asya yakalarını birbirine bağlayan Marmaray, Kurban Bayramı'nda da halkın hizmetinde olacak. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Marmaray'da ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Peki, Marmaray bayramda ücretsiz mi? Hangi tarihlerde bedava olacak? İşte detaylar:

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024

Marmaray Kurban Bayramında açık mı, ücretsiz mi, Kimlere Marmaray ücretsiz?

Marmaray, İstanbul'da ulaşımın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Boğaziçi'nin altından geçen bu modern demiryolu projesi, şehrin ulaşım altyapısını önemli ölçüde geliştirmiştir. Kurban Bayramı'nda da İstanbulluların ulaşımını kolaylaştırmak adına Marmaray ücretsiz olacak.

Marmaray Ücretsiz Ulaşım Tarihleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı'nda 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde Marmaray'dan ücretsiz olarak yararlanılabilecek. Bu tarihler arasında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart'la Marmaray'a binilebilecek ve seyahatler ücretsiz olacak.

Hangi Hizmetler Ücretsiz?

16 Haziran Pazar günü saat 00.00'dan başlayarak 19 Haziran Çarşamba günü saat 00.00'a kadar Marmaray'ın yanı sıra Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferlerinden de ücretsiz olarak yararlanılabilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız