Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mardin Vali Yardımcısı görevine atanan Büşra Uçar Koyun, Mardin'deki yeni görevine başladı. Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı olarak görev yaparken ataması gerçekleştirilen Uçar, 1993 yılında İstanbul'da doğdu ve Çanakkale Ezinelili kökenlidir.

Büşra Uçar Koyun Kimdir ?

Büşra Uçar Koyun, öğrenim hayatına İstanbul'da başladı ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden işletme ve siyaset bilimi alanlarında derece ile mezun oldu. 2017 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attıktan sonra Çanakkale, Balıkesir, Aydın ve daha sonra çeşitli ilçelerde görev yaptı. İngiltere Leicester Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi aldıktan sonra 2020 yılında Gaziantep Oğuzeli ilçesine kaymakam olarak atandı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş kimdir, nereli kaç yaşında? Dursun Ataş İyi Parti'den neden istifa etti? İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş kimdir, nereli kaç yaşında? Dursun Ataş İyi Parti'den neden istifa etti?

Görev Geçmişi ve Eğitimi

Kaymakam Uçar, görev sürecinde farklı ilçelerde kaymakam vekili olarak görev aldı ve uluslararası düzeyde İngilizce dil yetkinliği geliştirdi. Evli olan Büşra Uçar Koyun, yeni görevine ilişkin heyecanını ve hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Editör: Havva Andırır