UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 sezonunun heyecan verici karşılaşmalarından biri, Manchester City ile Inter arasında oynanacak.

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Bu kritik mücadele, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak. Bu maç, futbolseverler için büyük bir önem taşıyor; zira iki sezon önce, 2022-2023 sezonunda, Manchester City ve Inter Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşmış ve İngiliz ekibi bu maçı kazanarak kupayı elde etmişti.

Manchester City Inter Maçı1

Manchester City - Inter Maçı Hangi Kanalda?

Manchester City - Inter karşılaşması, bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarına sahip olan Tabii Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Tabii Spor kanalı, Şampiyonlar Ligi'nde yer alan birçok maçın yayınını üstleniyor ve bu karşılaşma da dahil olmak üzere, önemli karşılaşmaları şifresiz olarak sunuyor.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Manchester City Inter Maçı

Şampiyonlar Ligi Maç Programı

18 Eylül 2024 Çarşamba günü oynanacak diğer maçlar ve yayın bilgileri ise şu şekildedir:

19.45 Bologna (İtalya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): TRT 1
19.45 Sparta Prag (Çekya) - Salzburg (Avusturya): Tabii Spor
22.00 Club Brugge (Belçika) - Borussia Dortmund (Almanya): TRT 1
22.00 Celtic (İskoçya) - Slovan Bratislava (Slovakya): Tabii Spor 2
22.00 Paris Saint-Germain (Fransa) - Girona (İspanya): Tabii Spor 1

Editör: Havva Andırır